O gospodărie din Vatra Dornei s-a făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit în această dimineață

În această dimineață, la ora 05.00, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din orașul Vatra Dornei.  La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei cu trei autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a fost stins la ora 8.00.

Au ars acoperișul casei de locuit și anexa, pe o suprafață totală de aproximativ 80 mp. Au mai ars aparate electrocasnice, elemente de mobilier și aproximativ un metru cub de material lemnos. S-au degradat plafonul și tavanul camerelor de locuit.

Incendiul a izbucnit din zona anexei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința învecinată.

Ieri, la data de 11 august 2020, în jurul orei 15.30, a izbucnit un alt incendiu la o casă de locuit din orașul Cajvana.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cajvana și Arbore cu trei autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardea o mașină de spălat, în baia locuinței, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

Incendiul a fost stins la ora 16.40.

Au ars mașina de spălat și o cadă de baie și s-au degradat elemente de mobilier și alte bunuri din încăpere.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de aparatul electrocasnic lăsat sub tensiune.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului, cu bunurile aferente.

În seara de 11 spre 12 august, în jurul orei 02.30, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din satul Valea Poienii, orașul Dolhasca.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost stins la ora 04.35.

Au ars acoperișul casei pe aproximativ 120 mp și grinzile care alcătuiau planșeul construcției. S-au degradat plafonul locuinței și aparate electrocasnice.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și un adăpost de animale.

Adauga comentariu