O întreagă familie de suceveni a fost implicată într-un grav accident rutier în Bulgaria, în timp ce se îndreptau spre Grecia. Șoferul a murit, iar soția acestuia are ambele picioare amputate

Monitorul de Suceava arată faptul că o familie din Suceava a fost implicată într-un accident grav pe o stradă din Bulgaria, în timp ce se îndreptau spre Grecia, unde voiau să își petreacă concediul. 

Autoturismul marca Volskwagen cu care circulau aceștia a ieșit de pe carosabil în mod brusc, iar consecințele au fost extrem de grave. În timp ce Silviu Gabriel Ilie, din Ipotești, conducea mașina pe o stradă din Bulgaria, a părăsit carosabilul, iar tragedia nu a mai putut fi evitată.

Șoferul ar fi murit pe loc, iar soția acestuia a fost transportată la spital, cu răni grave. Crina Florinela Ilie este în comă și are ambele picioare amputate. În mașină se afla și copilul celor doi suceveni, care a scăpat ca prin minune fără răni serioase, dar care va rămâne marcat pe viață de această tragedie.

Acum, polițiștii bulgari încearcă să afle motivul accidentului, nefiind exclusă nici o variantă, inclusiv ca suceveanului să i se fi făcut rău la volan sau să fi adormit din cauza oboselii.

sursa material: monitorulsv.ro

 

Adauga comentariu