O maramureșeancă bolnavă de schizofrenie paranoidă, dată dispărută, a fost găsită în Suceava. Aceasta voia să viziteze mai multe mănăstiri

Vineri, 5 februarie 2021, pe la ora 11.30, pe raza municipiului Suceava a fost identificată o femeie în vârstă de 31 de ani, domiciliată în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care figura ca și persoană dispărută din data de 29 ianuarie 2021.

 

După ce familia femeii a sesizat dispariția acesteia, IGPR a dat de veste polițiștilor din țară pentru a o găsi cât mai repede. 

Conform certificatului de încadrare în handicap I.F. a fost diagnosticată cu grad de handicap accentuat, respectiv schizofrenie paranoidă.

După ce a fost găsită, aceasta a spus că a plecat de la domiciliu pentru că voia să viziteze mai multe mănăstiri cu scopul de a se reculege. Așadar, tânăra a vizitat mănăstiri din județele Cluj, Hunedoara și Suceava.

Se pare că, în județul Suceava tânăra a locuit împreună cu o femeie din comuna Telciu, judedețul Bistrița-Năsăud, la domiciliul altei femei din comuna Adâncata.

I.F. a fost după la spital, iar în urma controlului s-a stabilit că nu se impune internarea acesteia în unitatea medicală.

 

Femeia a spus că vrea să mai stea câteva zile în comuna Adâncata, iar pe urmă se va întoarce în municipiul Baia Mare.

 

   

Adauga comentariu