O petrecere privată ce avea loc la o pensiune din Șaru Dornei s-a încheiat după ce polițiștii și-au făcut apariția neinvitați. Aproape 50 de persoane au fost trimise acasă

Ieri, 1 noiembrie 2020, autoritățile au verificat mai multe unități de cazare din județ pentru a observa dacă respectă măsurile impuse. 

„Având în vedere planul de acțiune al Poliției municipiului Vatra Dornei privind modul de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2, împreună cu reprezentanți din cadrul ITM Suceava, au fost efectuate verificări la unitățile de cazare de pe raza comunei Şaru Dornei”, a transmis IPJ Suceava.

Cu ocazia controlului efectuat la o pensiune din Şaru Dornei s-a constatat că în incinta restaurantului aparţinând pensiunii se aflau 48 de persoane adulte, care participau la o petrecere privată organizată cu prilejul unei logodne.

S-a stabilit că administratorul pensiunii este o femeie de 38 ani, localnică, care a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, cu amendă în valoare de 3.000 lei. Petrecerea a fost oprită, iar participanții au fost obligați să părăsească pensiunea.

Patroana pensiunii a fost instruită din nou cu privire la obligația de a nu organiza evenimente private.

Totodată a fost informată Direcția de Sănătate Publică Suceava pentru luarea măsurilor ce se impun conform competenței.

sursa foto: evz.ro

Adauga comentariu