O rădăuțeancă și-a bătut soțul în spatele blocului. Femeia s-a supărat pentru că bărbatul, care s-a întors recent din străinătate, ar avea probleme cu alcoolul și ar fi infidel

Aseară, pe la ora 20.00, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Rădăuți, a sunat la 112 pentru a anunța că este victima unei agresiuni.

V.B. este căsătorit cu O.B (53 de ani). Bărbatul a venit în țară de circa două săptămâni.

Ieri, pe la ora menționată, cei doi soți se aflau pe o alee din spatele blocului în care locuiesc. La un moment dat, femeia i-a aplicat mai multe lovituri soțului.

Potrivit victimei, cu o zi înainte de a fi agresat fizic, între ei au avut loc niște discuții în contradictoriu. Atunci, motivul conflictului a fost consumul băuturilor alcoolice de către bărbat. Pe baza aceluiași motiv, cei doi soți s-au certat și la data de 20 februarie. În plus, bărbat a susținut că soția îl bănuiește de infidelitate și îi ține socoteală banilor.

Victima a depus o plângere împotriva soției sale. 

Bărbatul, care avea urme de violență la nivelul arcadei drepte, a spus că se va duce la Spitalul din Rădăuți pentru a fi consultat medical și ulterior va solicita eliberarea unui certificat medico-legal.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, dar au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu au emis ordinul de protecție provizoriu. Nici victima nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva soției.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu