O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

La data de 14 februarie 2019, în jurul orei 18.30, o angajată a magazinului „Profi”, de pe strada Tineretului, din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, a sunat la poliție și a anunțat faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să oprească niște hoți.

În acea zi, pe la ora 18.00, Maria B., șef de tură la SC Profi Romfood SRL, de pe strada Tineretului, din municipiul Suceava, a fost anunțată de către colegele sale despre faptul că în magazin a intrat un tânăr, care a mai furat bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, Maria B. s-a dus la intrarea în magazin și i-a așteptat pe cei doi. În momentul în care cei doi voiau să iasă, femeia a observat că unul dintre cei doi avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare furate din magazin. Maria B. le-a spus tinerilor să se oprească, moment în care unul dintre hoți a îmbrâncit-o și și-a continuat mersul. Femeia a reușit să îl prindă de mână pe unul dintre tineri, dar acesta a lovit-o și a fugit.

Maria B. l-a recunoscut pe Petru S., tânărul care a furat din magazin de mai multe ori. Petru S. îl însoțea pe cel care a lovit-o pe angajata magazinului „Profi”.

La scurt timp, după ce hoții au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 de metri, față de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoșă în care se aflau produsele furate. Sacoșa respectivă a fost analizată de polițiștii criminaliști.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „tâlhărie calificată”.

Ieri, 21 februarie 2019, Ștefan Semian (22 de ani) și Petru S. (17 ani), ambii din municipiul Suceava au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, pentru 24 de ore. 

Cei doi au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”.

Astăzi, 22 februarie 2019, Ștefan Semian urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ștefan Semian a încercat să fure, la data de 26 noiembrie 2018, o sticlă de bere marca NOROC de trei litri. Evenimentul a avut loc într-un magazin Profi din cartierul Obcini, municipiul Suceava. Atunci tânărul a fost oprit de către o angajată a magazinului.

În trecut, Ștefan Semian a mai fost prins în timp ce încerca să fure din diverse magazine și centre comerciale din municipiul Suceava.

UPDATE! Ștefan Semian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursa foto: Facebook/ Stefan Semian

Adauga comentariu