O societate, care vinde covoare, carpete și alte acoperitoare de podea, va repara toaletele din trei piețe din Suceava. Valoarea contractului este de peste 200.000 de lei

Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 200.827,08 de lei (42.427,66 euro), fără TVA, pentru un proiect ce vizează „reparatii curente grupuri sanitare Piata Centrala, Piata Burdujeni si Piata En Gross”.

Contractul a fost câștigat de firma SC Evesicran Com SRL, din municipiul Suceava. Societatea este administrată de Mihai Strugaru, care este și asociat al firmei.

Conform portalului www.listafirme.ro, anul trecut, SC Evesicran Com SRL a avut o cifră de afaceri de 4.468.277 de lei și un profit net de 726.015 de lei.

Societatea a fost înregistrată la data de 03 iulie 1996.

În anul 2018, SC Evesicran Com SRL a avut 17 angajați.

SC Evesicran Com SRL își descrie activitatea la cele trei piețe din Suceava în felul următor: „reparatii curente grupuri sanitare”.

Obiectivul de activitate al firmei SC Evesicran Com SRL este „comerț cu amănuntul al covoarelor, carpetelor, tapetelor și a altor acoperitoare de podea, în magazine specializate”.


Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și www.sicap-prod.e-licitatie.ro.

sursa foto: Facebook/ Evesicran, www.antic-shop.ro

Adauga comentariu