O șoferiță cu alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirata făcut prăpăd pe străzile municipiului Suceava. Aceasta a lovit o mașină parcată și o țeavă de gaz

Ieri, pe la ora 20.00, polițiștii suceveni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Eroilor, din municipiul Suceava, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea ușoară a două mașini și a unei țevi de gaz, iar o șoferiță era beată.

La fața locului a fost identificată Ana Agache (37 de ani) care a condus un autoturism marca Skoda, iar la un moment dat a acroșat ușor un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului. După ce a acroșat mașina parcată, autoturismul marca Skoda a lovit o țeavă de gaz, moment în care s-a oprit.

Pe lângă echipajul de poliție ajuns la fața locului, a intervenit și o echipa de la Delgaz Grid.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul acesteia fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital, unde a refuzat să i se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „distrugere”.

Adauga comentariu