O șoferiță s-a oprit cu mașina în gardul unei case din Fundu Moldovei

La data de 10 ianuarie 2020, în jurul orei 10.00, la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc a ajuns Elisabeta L. (46 de  ani), din localitate, care a declarat faptul că în dimineața acelei zile, în jurul orei 07.55, în timp ce conducea autoturismul Opel pe DJ 175, pe raza satului Botuș, comuna Fundu Moldovei, dinspre Pojorâta către Breaza, la intersecția cu drumul comunal Orata, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un gard. 

Inițial, femeia a tratat accidentul ca pe o tamponare, urmând a se adresa Postului de poliție Fundu Moldovei pentru eliberarea unei autorizații de reparație, dar ulterior s-a simțit rău și a mers la spital.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost diagnosticată cu „contuzionat ușor prin accident rutier”.

La Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, Elisabeta L. a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu