O șoferiță și-a băgat copiii în spital după ce s-a răsturnat cu mașina încercând să depășească un autoturism parcat regulamentar

Ieri, în jurul orei 14.30, I.B. (34 de ani), din comuna Fântânele, conducea un autoturism între localitățile Bănești și Hancea. La un moment dat, femeia a încercat să depășească o mașină oprită regulamentar, dar a ajuns cu roțile din partea stângă pe acostamentul din pământ. Atunci soferița a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe drum și a lovit un copac.

În urma impactului autoturismul marca Volkswagen Sharan s-a răsturnat și s-a oprit pe roți în afara drumului, pe partea stângă având în vedere direcția de deplasare a șoferiței.

În autoturism se aflau trei persoane, respectiv șoferița și doi copii, unul in vârstă de 10 ani, iar celălalt de 12 ani.

Cei doi minori au fost răniți ușor, fiind transportați la Spitalul Județean Suceava, unde ambii au fost diagnosticați cu „traumatism cranio-cerebral minor”.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aceasteia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

sursa foto: vestea.net

 

Comentarii

Dorel

19.12.2019 20:53

Asta e din aia care au dat șpagă de la 500 de euro în sus, pentru obținerea permisului.!!!! Spaga de la permise!!!!

Adauga comentariu