O sticlă de plastic de doi litri și-a luat „zborul” dintr-o dubiță pe Pasul Tihuța. Mesaj pentru toți cei care-și „abandonează” gunoaiele în natură

Astăzi, în jurul orei 11.00, o tânără a postat, pe grupul „Atenție Poliția!”, de pe Facebook, o poză cu o mașină, care circulând în fața tinerei, din care a fost aruncată o sticlă de plastic, de doi litri.

Evenimentul ar fi avut loc în apopierea Pasului Tihuța, o zonă cu un frumos peisaj și care impresionează turiștii și nu numai prin splendoarea naturii.

„Un PET de 2 litri a "zburat" din mașina din imagine chiar în mijlocul naturii, undeva în Pasul Tihuţa. 
Haideţi să îl ajutăm pe proprietarul mașinii din imagine să devină celebru”, a atașat tânăra în descrierea pozei.

Noi ne-am dori ca persoana care a aruncat respectiva sticlă de plastic, din autoturismul marca Volkswagen Transporter, cu numărul de înmatriculare SV-11-KFI, să realizeze cât de „om” este și poate va avea grijă ce educație va da progeniturii sau progeniturilor sale. 

Mojică/mojicule care ai aruncat respectiva sticlă, suntem convinși de faptul că nu ești singurul care scapă de gunoaie în felul acesta. Dar data viitoare, ia în considerare că îți poți strânge gunoaiele și le poți arunca într-un coș de gunoi.

Restul nerozilor/neroadelor care vă aruncați orice fel de gunoi pe geamul mașinii sau pur și simplu pe jos, prin târg sau în orice alte împrejurimi, încercați să fi-ți civilizați și folosiți corect coșurile de gunoi.

Chiștoacele țigărilor încap și ele în tomberoane!

sursa foto: Facebook/ Adina Țibu, stirileprotv.ro

Adauga comentariu