O suceveancă, care s-a îmbătat și a încercat să își bată fiul și soțul în prima zi de Crăciun, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni

Ieri, pe la ora 16.00, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Dărmănești, a sunat la 112 pentru a anunțat faptul că are loc un scandal.

Se pare că, în scandal au fost implicați apelantul, mama sa de 46 de ani și tatăl acestuia de 48 de ani, toți localnici în satul Dărmănești, comuna Dărmănești. Înaintea apelului efectuat către 112, cele trei persoane se aflau într-o locuință din satul Călinești. La un moment dat, femeia, care era în stare avansată de ebrietate, și-a lovit fiul fără niciun motiv. Imediat după acest moment, aceasta a devenit agresivă verbal încercând să îl lovească și pe soțul ei și încă o dată pe fiul ei. Văzând că nu se mai pot înțelege cu femeia, bărbații au cerut internarea femeii la Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni.

La fața locului a intervenit o ambulanță din cadrul SJU, care a transportat-o pe femeie la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni. Aceasta a fost internată în unitatea spitalicească menționată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

 

Adauga comentariu