O suceveancă a fost găsită moartă în fântâna sa, după ce și-a dat concubinul afară din casă

Aseară, în jurul orei 21.00, printr-un apel la 112, o femeie din Argeș a anunțat faptul că sora ei s-a aruncat într-o fântână din localitatea Baia.

 

Doina B. (50 de ani), a fost găsită decedată în fântâna din curtea locuinței sale, din comuna Baia. Aceasta a fost scoasă de către pompierii militari.

 

Se pare că femeia avea o relație de concubinaj de șase ani cu Gheorghe A. din comuna Preutești. Cei doi locuiau pe raza comunei Baia.

În seara de 15 iunie 2022, cei doi concubini s-au certat, motiv pentru care femeia i-a cerut bărbatului să plece la locuința sa din Preutești. Bărbatul s-a conformat și a plecat.

În dimineața zilei de 16 iunie 2022, în jurul orei 05.00, Gheorghe A. a revenit în satul Baia, la locuința concubinei sale. Femeia a refuzat să îl primească pe bărbat în casă. Pe urmă, bărbatul ar fi plecat la muncă pe raza orașului Liteni.

În jurul orei 20.00, Gheorghe A. s-a întors de la muncă și a constatat dispariția Doinei B.. După ce bărbatul a căutat-o pe femeie prin gospodărie, acesta a găsit-o decedată în fântâna din curte.

Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență. 

Corpul neînsuflețit al femeii a fost depus la morga spitalului din Fălticeni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, moarte suspectă.

Adauga comentariu