O suceveancă a povestit cum a fost fiul său tâlhărit, ziua, pe o stradă din municipiul Suceava

În seara de 23 ianuarie 2019, în jurul orei 21.30, o suceveancă, Adriana Cusnir, a scris pe grupul „Atenție Poliția!” de pe Facebook câteva rânduri în care povestește pe scurt cum fiul său a fost tâlhărit pe Bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, mai exact pe strada din spatele magazinului Profi, de la Curcubeu.

„Astazi in jurul orei 13.40 pe bulevardul george enescu copilul meu a fost talharit de doi tigani iau luat telefonul l-au strans de gat ofer recompensa pt gasirea lor in ziua de azi te temi sa mai lasi copilul singur”, a scris pe Facebook mama copilului tâlhărit.

 

Mai multe persoane au adăugat comentarii la postarea femeii, majoritatea sfătuind-o să facă plângere la poliție, ceea ce Adriana Cusnir a și făcut. 

Unele persoane au povestit întâmplări asemănătoare prin care au trecut și copiii lor.

„La fel a patit si fiica mea , la doar cateva case de scoala s.a luat un boschetar de ea si a chemat.o la el sa.i dea bani si ea s.a speriat si s.a intors speriata inapoi in curtea scolii .... eu stau la doar doua strazi distanta de scoala si merg tot timpul dupa copii la scoala , ca mai ales de la acea sperietura nu mai au curaj sa vina singuri”, a spus printr-un comentariu Prelipcean Mihaela.

Comentariile care atacau persoanele de etnie rromă, au provocat contraziceri însoțite de jigniri.

Un comentariu care a provocat zâzanie este și cel adăugat de Lazar Claudiu:  „Țigani ca țigani, da e vina voastră ca părinți ca le cumpărați telefoane de 1000€ la copii de 13 ani. Ca dacă avea un nokia nu se mai uita la el”.

Cei care l-au tâlhărit pe băiatul în vârstă de 13 ani, fiul Adrianei Cusnir, ar „plăti” mai scump dacă ar ajunge pe mână celor care au comentat la postarea respectivă, decât dacă ar ajunge pe mâna polițiștilor.


„Așa ceva, am ajuns sa ne fie frica să ne mai lăsăm copii să iasă pe stradă din cauza acestor CIORI jegoase ....eu le-aș rupe oasele una cate una ! Poate sunt camere de supraveghere prin zona aia și te ajută cât de cât”, a spus Simo Dragoi, într-un comentariu la postarea mamei care a povestit ceea ce a pățit fiul său, în mijlocul zilei, pe o stradă din municipiul Suceava.

Adauga comentariu