O suceveancă proaspăt întoarsă de la muncă din Spania a fost așteptată cu palmele încinse de către soțul său. Întâlnirea celor doi să încheiat cu o pereche de ochi învinețiți și cu un ordin de protecție provizoriu

În seara de 27 spre 28 noiembrie 2021, pe la ora 02.00, o femeie din Stulpicani a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost bătută de către soțul său.

Victima și agresorul sunt căsătoriți din anul 2008, având împreună doi copii minori. Aceștia locuiesc împreună într-o casă din comuna Stulpicani.

Se pare că, la data de 27 noiembrie 2021, femeia s-a întors de la muncă din Spania. Seara soțul acesteia a început să consume băuturi alcoolice, iar pe urmă între cei doi a izbucnit un scandal din cauza unui conflict spontan. În timpul scandalului, Florin G. și-a lovit soția de două ori cu palme peste față.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție. Deși femeia prezenta urme de violență la nivelul ochilor, aceasta nu a solicitat intervenția unei ambulanțe. Oamenii legii au completat formularul de evaluare a riscului asupra vieții și integrității victimei, ocazie cu care s-a constatat că există un risc iminent. Așadar a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Florin G.. Individului i s-a solicitat să părăsească locuința și să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de soția sa.

 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

IMAGINEA ESTE INFORMATIVĂ. NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

Adauga comentariu