O suceveancă și fiul ei de șase ani au fost găsiți decedați într-una din camerele parohiei San Martino

Tragedie în Velletri, la periferia Romei, în Italia. O mamă româncă în vârstă de 36 de ani şi fiul ei de doar 6 anişori au fost găsiţi morţi, într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani.

Cele două cadavre au fost găsite ieri dimineaţă, iar prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este o posibilă scurgere de gaze, la La Repubblica.

Din primele cercetări, se pare că femeia a aprins, pentru a încălzi camera unde se afla cu fiul ei, o sobă pa gaz tip ciupercă, care se foloseşte în exterior.

Oamenii legii cred că flacăra s-ar fi stins în timpul nopții, dar gazul a continuat să iasă, românca și fiul ei sfârșind astfel în somn.

Elena şi fiul erau în Italia de aproape un an

Elena Cătălina Pinzaru și fiul ei de 6 ani, Francesco, se aflau în Italia încă din primăvară.

Femeia lucra ca îngrijitoare de bătrâni, scrie publicaţia ilmeridianonews.it, dar în luna iulie a acestui an a rămas fără muncă, astfel că a primit găzduire într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani.

„Dumnezeu să vă ierte surioară și nepoțel, ați plecat din viață atât de repede, ești departe nu v-am văzut de câțiva ani și acum v-ați dus la cer… Dumnezeu să vă aibă în pază, îngerașii mei”, a scris pe Facebook Dinu Pînzaru, fratele Elenei.

Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauza exactă a decesului și dacă încălzitorul avea vreo defecțiune.

Trupurile neînsuflețite ale româncei și copilului ei au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, unde urmează să fie efectuate autopsiile.

Sursă material: www.observatornews.ro

Adauga comentariu