O suceveancă a țepuit-o pe o bătrână în vârstă de 95 de ani din Botoșani plângându-i-se că nu are bani să-și hrănească familia. Victima i-a oferit 2.000 de lei

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au reușit identificarea unei femeie de 37 de ani, din județul Suceava, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că aceasta, la data de 23 noiembrie 2021, a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate, o femeie de 95 de ani din comuna Mihăileni, și i-a prezentat acesteia o situație mincinoasă, conform căreia ar fi foarte săracă și are nevoie de bani pentru a-și cumpăra o bovină care să-i asigure hrana pentru ea și familia sa, determinând-o pe victimă să îi ofere suma de 2.000 de lei”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma investigațiilor derulate de polițiști, prejudiciul a fost recuperate în totalitate și restituit victimei. Cercetările continuă, escroaca urmând să fie anchetată penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și înșelăciune, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

„Vă recomandăm să nu dați curs unor astfel de cereri și să nu primiți în locuință personae străine”, a adăugat Delia Nenișcu.

sursa material: monitorulbt.ro

Adauga comentariu