O suceveancă în vârstă de 74 de ani i-a luat banii și bijuteriile unei cunoștințe după ce i-a dat să bea cafea cu diazepam. Bătrâna este trimisă în judecată pentru tâlhărie

Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a transmis că, la data de 11 martie 2022, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Maria Belei, în vârstă de 74 de ani, pentru tâlhărie calificată.

„La data de 21 octombrie 2020, ora 11.00, fiind în imobilul persoanei vătămate G.E., în vârstă de 89 de ani, situat în municipiul Suceava, persoană de care avea grijă de trei zile, a servit-o pe aceasta cu o cafea în care i-a pus o substanță narcotică ce conținea diazepam, împrejurare în care persoana vătămată a adormit profund timp de aproximativ trei ore şi, profitând de aceasta, a sustras bani dintr-o poșetă ce era pe un fotoliu din sufrageria imobilului, precum și mai multe bijuterii din aur din buzunarul unui palton, acţiuni prin care a produs un prejudiciu prejudiciu în valoare de 6750 lei, care nu a fost recuperat până în prezent.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat cercetările în cauza menţionată, întocmind rechizitoriul, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv în altă cauză, a inculpatei B.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de tâlhărie calificată, reţinându-se că inculpata B.M. nu se află la primul contact cu legea penală, aceasta săvârşind fapta din prezenta cauză în stare de recidivă postcondamnatorie.

Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Adauga comentariu