O tânără a ajuns la spital după ce a înghițit un pumn de pastile de supărare că soțul a certat-o pentru că a vândut un cal prea ieftin

În seara de 20 spre 21 februarie 2021, în Spitalul Județean Suceava a ajuns o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care a înghițit intenționat mai multe pastile.

Tânăra locuiește împreună cu soțul său A.C. (26 de ani) și cei doi copii în zona unui cătun de rromi din satul Mitocu Dragomirnei. 

Ieri, tânăra a vândut un cal pe care îl deținea împreună cu soțul ei. Aceasta a primit în schimbul cabalinei suma de 1.600 de lei. Pe la ora 22.30, când fata a ajuns acasă, soțul a întrebat-o câți bani a primit în schimbul calului. După ce bărbatul a aflat cu cât a vândut soția lui calul, a început să își certe consoarta spunându-i că l-a vândut prea ieftin.

În urma scandalului, tânăra a înghițit 30 de pastile găsite în locuință.

După ce A.C. a văzut că soția sa a înghițit un pumn de pastile, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

O ambulanță a intervenit la fața locului, a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava. Tânăra era conștientă.

La spital, victima a fost diagnosticată cu „intoxicație medicamentoasă voluntară” și a rămas internată pentru a fi supravegheată medical.

 

 

 

 

Adauga comentariu