O tânără, care a trăit în desfrâu până când s-a îndrăgostit de un student teolog, l-a întrebat pe ÎPS Calinic dacă se poate căsători cu el: „M-am schimbat și nu m-aș mai întoarce la viața de atunci”

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, se arată deschis comunicării cu cetățenii răspunzându-le la întrebări și la înștiințările cu privire la unele probleme. Pentru a ușura această comunicare, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților publică zilnic mesaje între oameni și ÎPS Calinic pe site-ul eparhiei la rubrica „Răspunsul ierarhului”.

O tânără i-a spus Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților că a trăit în desfâu până nu demult, mai exact până când s-a îndrăgostit de un tânăr student teolog, ce vrea să devină preot. Aceasta l-a întrebat pe ÎPS Calinic dacă le este permisă căsătoria.

MESAJUL B.O.

„Bună ziua! Sunt o tânără ce am păcătuit mult până nu de mult timp, am trăit în desfrâu, dar m-am schimbat și mai mult și nu m–aș mai întoarce la viața de atunci. Acum însă am întâlnit un tânăr ce studiază teologia, vrea sa devină preot. Eu m–am îndrăgostit de el, iar el, de mine. Va fi permisă căsătoria?”

RĂSPUNSUL ÎPS CALINIC

„Hristos a înviat! Da, cu condiția ca acel teolog să nu dorească hirotonia în diacon sau preot. Pace și bucurie!”


Adauga comentariu