O tânără de 20 de ani din Moldovița, mama unui bebeluș de cinci luni, a murit subit în casă. Concubinul ei a încercat să o salveze dar nu a reușit

Ieri, în jurul orei 13.00, A.L. (31 de ani), din comuna Moldovița s-a întors la locuința sa de pe raza satului Rașca, a desfășurat câteva activități prin gospodărie și pe urmă a intrat în casă. Tânărul a strigat-o pe concubina sa, dar pentru că aceasta nu a răspuns, A.L. a început să o caute prin casă. La un moment dat, Ana Maria Lețchi (20 de ani), din comuna Moldovița, a fost găsită căzută într-o cameră.

Imediat, tânărul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. De asemenea, tânărul și o persoană i-au aplicat victimei diferite manevre de resuscitare, sub îndrumarea telefonică a reprezentantului Ambulanței Câmpulung Moldovenesc. Din păcate, manevrele acestora nu au avut rezultat.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul tineri.

În urma efectuării autopsiei se va stabili cauza decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Ana Maria Lețchi avea un copil în vârstă de cinci luni de zile. Familia victimei și comunitatea din Moldovița sunt stupefiate de acest tragic eveniment.

„Cu regret și consternare față de nedreptățile vieții, va aduc la cunoștință, celor care nu ați aflat încă, faptul că astăzi o tânără mămică, Ana Maria Letchi, de doar 21 de ani, a fost răpită de lângă puiul ei de nici 5 luni și de lângă cel căruia i-a dăruit un copil, plecand pe drumul fără de întoarcere....
Să fim alături de familia greu încercată, Andrei Lungu, Maria Letchi și Gheorghe - părinți, și toți cei care au cunoscut-o.
Dumnezeu să o primească în împărăția Sa”, a spus o femeie pe grupul Ești din Moldovița dacă... .

 

 

Adauga comentariu