O tânără a fost bătută la locul de muncă de fostul concubin. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele agresorului

La data de 6 decembrie 2020, la ora 08.47, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că Adriana C: (20 de ani), din comuna Ciprian Porumbescu, a fost lovită de Daniel Zancu (26 de ani), localnic.

În urma cercetărilor făcute de agenți a reieșit faptul că tânăra locuiește pe raza comunei Ciprian Porumbescu și lucrează la un magazin din localitatea Mihoveni, comuna Șcheia. În dimineața zilei de 6 decembrie a.c., în jurul orei 08.00, când a ajuns la locul de muncă, era așteptată de fostul său concubin Daniel Zancu, din localitatea Ilișești.

Aceasta nu a vrut să discute cu el motiv pentru care a intrat în incinta magazinul, tânărul a venit din urmă, i-a luat telefonul din mână, a ieșit afară și l-a izbit de pământ. Adriana C. a ieșit după el, ocazie cu care Daniel Zancu a izbit-o la pământ și a lovit-o.

Persoana vătămată a formulat plângere prealabilă pentru săvârșirea infracțiunilor de „distrugere” și „violență în familie”.

Aceasta a declarat că îi este frică de fostul său concubin, motiv pentru care este de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În urma completării formularului de risc a rezultat risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus ca agresorul să păstreze o distanță minimă de 100 de metri de persoana vătămată, de locuința sa și de locurile de muncă.

Daniel Zancu a fost depistat pe raza localității Ilișești, ocazie cu care i-a fost adus la cunoștință ordinul de protecție provizoriu emis. Totodată, i s-a adus la cunoștință acestuia, faptul că încălcarea oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecție constituie infracțiune.

Adauga comentariu