O tânără a fugit cu fiul ei de acasă după ce soțul ei s-a îmbătat și s-a apucat să distrugă tot prin casă

La data de 12 ianuarie 2020, la ora 09.00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au primit o plângere din partea Andreei L. (26 de ani), din municipiul Suceava, care a reclamat faptul că a fost bătută de către soțul său, Ștefan L. (32 de ani).

În seara zilei de 11 ianuarie a.c., pe la ora 20.30, tânăra s-a certat cu soțul său, Ștefan L., care era sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic. Bărbatul a continuat să consume băuturi alcoolice având același comportament agresiv și i-a adresat amenințări. Pe la ora 23.00, Ștefan L. a spart geamul de la o ușă, iar apoi a distrus un televizor.

Întrucât i-a fost creată o stare de temere atât pentru siguranța ei cât și pentru fiul minor, la ora 02.00, aceasta a reușit să plece de la locuința soțului său la părinții săi din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni.

În dimineața zilei de 12 ianuarie 2020, la ora 09.00, Andreea L. a mers la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și ,,amenințare” și a cerut emiterea unui  ordin de protecție provizoriu împotriva lui Ștefan L.. Tânăra a spus că dorește să abandoneze domiciliul familial împreună cu fiul său în vârstă de patru ani și cinci luni.

Polițiștii i-au adus la cunoștință lui Ștefan L. obligațiile ordinului provizoriu de protecție.

Adauga comentariu