O tânără a rămas fără telefon la Iulius Mall Suceava

La data de 21 februarie 2021, la ora 20.44, Secția de Poliție Burdujeni a fost anunțată prin 112, de către Doina S. (19 ani), din comuna Valea Moldovei, despre faptul că, în timp ce se afla la toaleta din incinta Iulius Mall Suceava, a uitat telefonul mobil pe chiuvetă, iar când a revenit după cinci minute nu l-a mai găsit.

Din verificările făcute de polițiști a rezultat faptul că, în seara zilei de 21 februarie a.c., în jurul orei 20.25, tânăra a intrat în toaleta pentru femei din incinta Iulius Mall Suceava și a pus telefonul mobil pe chiuvetă pentru a se spăla pe mâini. După aceasta a ieșit din toaletă uitând telefonul. La un interval de circa cinci minute a revenit în toaletă ocazie cu care a constatat că telefonul nu se mai afla în acel loc. Imediat a sunat la numărul său de telefon, dar apelurile i-au fost respinse, iar ulterior telefonul a fost închis.

Telefonul este marca Samsung, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.

Adauga comentariu