O țepară care cerea ajutor financiar pe Facebook a fost prinsă cu mâța-n sac de internauții vigilenți: „Am sunat la Primăria Verești și nu este în evidența lor nicio persoană cu numele dumneavoastră”

O femeie a fost prinsă cu minciuna după  ce a postat pe mai multe grupuri un anunț prin care cerea ajutor financiar pentru ea și pentru copiii ei.

Contul de Facebook „Elena Elena”, care cel mai probabil este fals, a postat următorul anunț: „Bună ziua, poate ne ajută cineva și pe noi, am doi copii mici și ne descurcăm cam greu în perioada următoare”.

Imediat au apărut mai multe mesaje prin care cetățenii atrăgeau atenția asupra faptului că respectivul cont este fals. Persoana din spatele contului susținea sus și tare că defapt informațiile sunt reale și se află într-o situație financiară precară.

Redăm conversația de pe grupul de Facebook:

Ciornei Marius Lucian: „Cred că e cont fals. Ai doar o singură poză”

Elena Elena: „Nu e cont fals”

Ciornei Marius Lucian: „Cine are Facebook nu are doar o singură poză, și doar o postare. Hai să fim serioși. Nai poze cu copii cu soțul, nai nimica????”

Elena Elena: „Nu am pentru că m am despărțit de el și nu petrec mult timp pe Facebook”

Loredana Cristina Spac: „Doamna Elena, am văzut în grupul domnului Turcu ca a vrut sa va ajute. A sunat la primăria Veresti și nu este în evidenta lor nici o persoana cu numele dumneavoastra”

Ciornei Marius Lucian: „Cum să fie dacă e profil fals. Pun și eu o poză cu un copil și mă apuc de cerut țigări pe grupuri”.

Adauga comentariu