O țepară din Suceava cercetată de polițiștii băimăreni

Ieri, polițiștii din Baia Mare au reușit să prindă patru persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Victimele țeparilor au fost patru persoane din Baia Mare care au fost înșelate prin intermediul unui site de cumpărături.

Concret, băimărenii au comandat diferite produse, iar după ce au intrat în posesia coletelor și au achitat contravaloarea produselor comandate au constatat ca în colete se aflau alte lucruri sau produse fără valoare. Ulterior, nu au mai putut contacta expeditorii și au anunțat Poliția.

O tânără de 22 de ani, din Suceava, un tânăr de 19 ani, din județul Teleorman, unul de 21 de ani, domiciliat în Bucuresti și o femeie de 32 de ani, din județul Giurgiu, sunt cercetați acum de polițiștii băimăreni.

„Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracțiune, polițiștii vă sfătuiesc să nu plătiți în avans pentru bunurile comandate pe internet! Folosiți un serviciu de curierat cu plata ramburs ce permite deschiderea coletului la primire și achitați produsul numai după ce vă asigurați că ați primit ceea ce ați comandat! Dacă oferta este extrem de tentantă ar trebui să luați în considerare existența unor detalii care ar fi putut omise din anunțul de vânzare!”, se arată într-un comunicat al celor de la IPJ Maramureș.

Sursa foto: www.campuscluj.ro

Adauga comentariu