O vânzătoare de la magazinul Crisalin, din cartierul George Enescu, a fost pârâtă la Telverde pentru că nu purta mască de protecție

Ieri, în jurul orei 13.20, o persoană a sunat la linia Telverde și a anunțat faptul că vânzătoarea de la magazinul „Crisalin” de pe Bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, nu poartă mască de protecție în interiorul magazinului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constat faptul că în interiorul magazinului respectiv se afla o femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Berchișești, care nu purta mască de protecție în momentul în care oamenii legii au intrat în magazin. În afară de vânzătoare și de polițiști nu se mai afla nimeni în respectivul loc.

Femeia le-a spus polițiștilor că nu poartă mască de protecție deoarece în interiorul magazinului nu se află niciun client și se pregătește să mănânce.

Vânzătoarea a fost sancționată contravențional cu un avertisment. Acesteia i s-a spus să poarte masca de protecție și să respecte măsurile privind prevenirea și combaterea coronavirusului.

Adauga comentariu