O vitezomană cu permis fals a dat de bucluc după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce gonea cu 126km/h prin localitate

Ieri dimineață, în jurul orei 09.00, un echipaj de poliție care patrula pe raza localității Frasin a tras pe dreapta un autoturism marca Nissan Qashquai care circula dinspre Gura Humorului spre Molid având viteza de 126 km/h pe un sector de drum cu viteză maximă admisă de 50 km/h.

La volanul mașinii se afla Maria Flocea (30 de ani), din localitatea Stulpicani. Șoferița le-a prezentat polițiștilor documentele personale și ale autoturismului. Mai exact, femeia le-a oferit polițiștilor buletinul, certificatul de înmatriculare și polița de asigurare obligatorie, dar și un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la permisul de conducere, oamenii legii au efectuat verificări în bazele de date. Cu această ocazie au constatat faptul că femeia nu avea permis de conducere.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale”.

Adauga comentariu