Obsedatul sexual care și-a violat fiica de circa 70 de ori în mai puțin de trei luni de zile a fost condamnat la șase ani de închisoare. Individul a violat-o și pe o prietenă de-a fiicei sale la o petrecere de copii

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe inculpatul Vasile Ilie Coca la șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „agresiune sexuală”. Individul este obligat să îi plătească fiicei sale 20.000 de euro daune morale.

Decizia nu este definitivă, părțile din dosar având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim că, la data de 1 decembrie 2019, Vasile Ilie Coca, în timp ce se afla la domiciliul său, cu ocazia zilei de aniversare a copiilor săi, a întreținut relații sexuale cu o copilă de 13 ani, invitată la onomastică. După ce a abuzat-o sexual, Coca a amenințat-o pe adolescentă că o va omorî dacă le va povesti cele întâmplate părinților săi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada noiembrie 2019 - jumătatea lunii ianuarie 2020, aproape zilnic, individul și-a violat propria fiică, în vârstă de 13 ani, de circa 70 de ori.

La data de 27 august 2020 Vasile Ilie Coca (40 de ani), din comuna Straja, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava pentru săvârșirea infracțiunii de „agresiune sexuală”, „amenințare” și „viol”. Bărbatul este căsătorit.

După ce au expirat cele 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a admis cererea privind arestarea preventivă a individului.

Adauga comentariu