Operația activistului de mediu Daniel Bodnar a fost finalizată. Acesta se va recupera la Viena: „Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării”

Sora activistului de mediu Daniel Bodnar a anunțat faptul că operația acestuia a fost finalizată și că acesta se va recupera în Viena.

„Operația lui Daniel a fost finalizată! Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde și le mulțumim. Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță! S-a trezit din anestezie. Mâine dimineață urmează să i se facă un examen neurologic. Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare. Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou. Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile. Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr. Cu Dumnezeu înainte”, a spus Daniela Pintican.

 

Adauga comentariu