Ordine de protecție date cu nemiluita de polițiștii suceveni. Încă un bărbat și-a bătut soția și a băgat frica în ea

La data de 12 martie 2019, la ora 23.36, un echipaj din cadrul Biroului de Ordină Publică al Poliției municipiului Suceava a fost anunțat că Diana A. (38 de ani), în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost agresată de soțul ei, Călin Alecsandrescu (41 de ani).

Femeia s-a prezentat împreună cu soţul ei, Călin Alecsandrescu, la sediul Poliției municipiului Suceava unde a reclamat faptul că a fost bătută de către acesta, respectiv a fost lovită și a fost jignită. Victima a declarat de asemenea faptul că nu au fost distrugeri în locuință doar telefonul ei a fost  aruncat.

Diana A. a declarat că solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul său și dorește să formuleze o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare deoarece îi este foarte frică să mai stea cu acesta. Femeia a mai precizat faptul că a mai fost agresată și în trecut de soțul ei.

Ea a fost îndrumată la o unitate spitalicească pentru primirea de îngrijiri medicale și consultații în acest sens.

De asemenea, a fost completat Formularul de Evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei iar în urma probatoriului administrat s-a emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile începând cu ziua de 13 martie 2019, ora 01.10. 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de „violenţă în familie”, cercetările urmând a fi continuate de Poliția municipiului Suceava.

      

Adauga comentariu