Pădurarul Ilie Drajmici, care l-a atacat pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar, a fost condamnat definitiv la șapte luni de închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondat, apelul inculpatului Ilie Drajmici privind condamnarea acestuia la șapte luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „distrugere” și „amenințare”. De asemenea, inculpatul este obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Cu alte cuvinte, decizia magistraților Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, din data de 28 aprilie 2021, rămâne definitivă.


Vă amintim faptul că, pădurarul Ilie Drajmici și gealatul său Pavel Oblezniuc l-au atacat pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar în timp ce acesta făcea live pe Facebook. Pentru acest eveniment, Oblezniuc a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, decizia nefiind definitivă.

În seara de 15 iulie 2021, Tiberiu Boșutar, făcea un live la intrarea pe un drum forestier unde accesul este interzis persoanelor, moment în care a fost atacat de doi indivizi, unul dintre ei fiind pădurar conform spuselor victimei.

Boșutar a apucat să intre în mașina sa, fără să fie lovit de persoanele înarmate cu pari. El a reușit să fugă de la fața locului, nu înainte de a-i fi sparte geamurile de la vehicul.

Tiberiu Boșutar era însoțit de către fiica sa.

Alte știri despre pădurarul Ilie Drajmici:

Pădurarul care l-a atacat pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar a fost prins la volan având o alcoolemie de 0,87 mg/l

Pădurarul Drajmici, care l-a atacat pe activistul de mediu Tiberiu Boșutar și a fost prins ieri conducând rupt de beat, a fost cât pe ce să doarmă în arestul IPJ Suceava. Un procuror a considerat că nu merită această pedeapsă

Adauga comentariu