Palmă umilitoare primită de PNL și primarul Rădăuțiului! Tribunalul Suceava a dispus repunerea lui Traian Andronachi, demis din considerente politice, înapoi în funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți

Tribunalul Suceava a dispus repunerea lui Traian Andronachi în funcția de manager al Spitalului „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi.

Magistrații obligă Primăria municipiului Rădăuți și Spitalul „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi la plata drepturilor băneşti cuvenite conform contractului de management pentru perioada cuprinsă între data de 10 martie 2021 şi data reintegrării efective, actualizate cu indicele de inflaţie şi cu dobânda legală aferentă de la data exigibilităţii acestor drepturi şi până la plata lor efectivă.

Aceeași pârâți sunt obligați să îi plătească lui Traian Andronachi suma de 1.500 de lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face recurs.

Vă amintim faptul că Traian Andronachi a fost demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți în luna martie a anului 2021, deoarece el este membru PSD, iar la conducerea municipiului a ajuns PNL.

Din anul 2020, imediat după ce a fost numit primar al Rădăuțiului, PNL-istul Bogdan Loghin a început să îi caute nod în papură managerului Spitalului Rădăuți, care s-a descurcat exemplar în pandemia de coronavirus.

La data de 5 martie 2021, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronache, a fost demis de Consiliul de Administrație.

Ulterior, PNL-istul Bogdan Loghin, actualul primar al Rădăuțiului, a recunoscut că managerul Spitalului Municipal Rădăuți a fost destituit din funcție din considerente politice.

Adauga comentariu