Panică în rândul locatarilor unui bloc din Suceava după ce unui vecin i-a explodat butelia din toaletă în timp ce pregătea o cafea

Ieri, în jurul orei 11.30, o femeie din municipiul Suceava a sunat la 112 și a anunțat faptul că a avut loc o explozie la apartamentul vecinului său, iar în urma exploziei persistă un miros de gaz. Evenimentul a avut loc la un bloc de pe Bulevardul George Enescu.

În apartamentul în care a avut loc explozia locuiește un bărbat în vârstă de 72 de ani. Acesta a fost găsit în stare avansată de ebrietate. Conform bărbatului în ziua respectivă a fost vizitat de către un vecin de-al său, care a intenționat să facă o cafea. Cu această ocazie, cel din urmă a aprins un ochi al aragazului. În acel moment, din cauza faptului că furtunul care face legătura de la butelie la aragaz era deteriorat, s-a produs o explozie. În urma acesteia s-au produs doar daune materiale, printre care s-a spart și un geam de aerisire de circa 25x25 centimetri.

La fața locului s-au efectuat cercetări. Imobilul în care a avut loc evenimentul este format dintr-o cameră și o toaletă. Bărbatul de 72 de ani avea butelia și aragazul în toaletă. Apartamentul în cauză se afla într-o stare de dezordine, fiind mai multe obiecte aruncate prin casă și pereții negrii din cauza igrasiei.

Conform vecinilor bărbatului de 72 de ani, acesta primește frecvent persoane în locuința sa și consumă băuturi alcoolice cu acestea.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „distrugere din culpă”.

sursa foto: businessmagazin.ro

Adauga comentariu