Parcare subterană sub Piața Mică. Ion Lungu aruncă o nouă „gogoașă” sucevenilor

Astăzi, primarul Ion Lungu s-a lăudat că are un nou plan. Având în vedere faptul că municipiul Suceava este plin de mașini și locurile de parcare sunt insuficiente, motiv pentru care sucevenii se și iau la pumni, Ion Lungu promite că se vor face parcări supraterane și subterane. 

De această dată, primarul a aruncat un zvon că anul acesta și-ar dori să se apuce de lucrările unei parcări subterane chiar sub Piața Mică, din cartierul George Enescu.

„O nouă parcare subterană va fi realizată în oraş. Este vorba de o parcare subterană care va fi construită odată cu moderinzarea Pieței George Enescu. Va avea 70 locuri de parcare, cu o înălțime de 3m, amenajată sub amplasamentul pieței care va fi modernizată. Această parcare ne va ajuta sa fluidizăm traficul în cea mai aglomerată zonă a cartierului şi să facem piața funcțională. Valoarea totală a investiției, modernizare piață +parcare subterană, va fi de aproximativ un milion euro. Ne dorim să demarăm lucrările în acest an. Doamne ajută”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Comentarii

EU

04.06.2020 11:45

Ramane sa "inaugureze" santierul in cizme de cauciuc.Ca sa fie impresionati pensionarii comunisti din Suceava

Adauga comentariu