„Pârnaie” din Dărmănești s-a reîntors în Penitenciarul Botoșani

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv la un an de închisoare cu executare pe Nicolai Martiniuc (42 de ani), din satul Călinești, comuna Dărmănești, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis de conducere. Acesta a fost transportat la Penitenciarul Botoșani, unde își va ispăși pedeapsa. 

Astfel, individul poreclit „Pârnaie” revine după gratii. La data de 12 ianuarie 2015, la ora 18.30, agenţii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti au primit spre punere în executare mandatul emis de Judecătoria Suceava pe numele lui Nicolai Martiniuc, zis „Pârnaie”, care a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Individul a fost găsit acasă fiind băgat după gratii.

La sfârşitul lunii aprilie 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Nicolai Martiniuc, Adrian Maidan şi Ștefan Lupuleac, toţi din comuna Dărmăneşti, cei trei fiind acuzaţi că au comis o tâlhărie în a treia zi de Crăciun a anului 2013. Fapta a avut loc pe 27 decembrie, când un bărbat din Liteni a fost chemat în vizită de Adrian Maidan. Acesta a văzut că oaspetele are o sumă mare de bani la el, astfel că şi-a chemat alţi doi amici să vină la colindat. Când bărbatul din Liteni a vrut să plece, cei trei l-au luat la bătaie, reuşind să-i fure un portofel în care acesta avea 4.200 de lei şi mai multe acte, dar şi telefonul mobil. După aceasta, indivizii şi-a abandonat victima, care era inconştientă, în drum unde au aruncat-o.

„Pârnaie”, este stăpânul câinelui care a sfârtecat un copil la Călineşti Enache

Stăpânul câinelui care în martie 2012 a omorât un copil de şase ani a fost trimis în judecată, în octombrie 2014, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru ucidere din culpă. Nicolai Martiniuc, zis „Pârnaie”, a fost trimis în judecată de Parchetul Tribunalului Suceava pentru ucidere din culpă, după ce, în martie 2012, câinele său a muşcat un copil în vârstă de şase ani, care a murit din cauza rănilor suferite. Martiniuc a fost trimis în stare de judecată în stare de libertate pentru ucidere din culpă şi lovire sau alte violenţe.

La data de 24 martie 2012, în satul Călineşti-Enache din comuna suceveană Dărmăneşti, câinele lui Martiniuc l-a atacat pe Samir T., un băiat de şase ani, aflat pe imaşul de lângă casă, provocându-i leziuni grave care au dus la deces. Medicii legişti au constatat că moartea a fost provocată de multiple muşcături de câine, mai ales în zona gâtului. În cursul după-amiezii aceleiaşi zile, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Dărmăneşti, Martiniuc a agresat fizic un bărbat căruia i-a reproşat că a afirmat public că animalul care l-a atacat pe copil îi aparţinea. În urma bătăii, bărbatul agresat a suferit leziuni care au necesitat 16 zile de îngrijiri medicale.

Localnicii le-au povestit autorităţilor că Nicolai Martiniuc creştea câini de talie mare pe care îi folosea la braconat în pădurea din apropierea satului. 

Adauga comentariu