Partidul USR – PLUS propune pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava un fost membru al Partidului Comunist Român

Partidul USR – PLUS vine cu o nouă viziune în politica din România, încercând să propună oameni noi, care nu au mai făcut politică sau care nu au mai deținut funcții politice în trecut, cel puțin la nivel declarativ.

Filiala din Suceava îl propune la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Suceava pe Dan Nichiforel, fost membru în Partidul Comunist Român (PCR).

În prezent, Dan Nichiforel este un om de afaceri de succes. În perioada 1983 – 1999, acesta a deținut funcțiile de director tehnic, director comercial și manager la SC URB Rulmenți SA Suceava, între 1999 și 2008 a fost manager de proiect la FAG Kugelfisher, companie germană cu 16.000 de angajați, iar din 2008 a devenit vicepreședinte al BSC of Pennsylvania Pittsburgh din Statele Unite ale Americii.

Dan Nichiforel a revenit în România în anul 2018, în prezent fiind asociat majoritar la SC Versicherung Group SRL și director de operații la Bearing Service Company of Serbia.

Gurile rele din interiorul partidului susțin că Dan Nichiforel a fost cooptat în interiorul partidului datorită potenței sale financiare. Concret, parte din cei aflați la conducerea filialei USR – PLUS Suceava își pregătesc terenul pentru alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an, banii veniți de la Dan Nichiforel fiind utilizați mai mult pentru obținerea unor scoruri mai bune în următoarea campanie decât în cea actuală.

Șansele USR – PLUS Suceava sunt mici spre zero la aceste alegeri locale, speranțele membrilor nefiind foarte mari, pe semne că Dan Nichiforel a fost trecut abia pe locul IX pe lista consilierilor județeni a USR – PLUS Suceava.

Adauga comentariu