Patinoarul Artificial Municipal din Suceava își deschide porțile de mâine

Mâine, 27 noiembrie 2021, Patinoarul Artificial Municipal din Suceava își va deschide porțile. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

„Așteptarea a luat sfârșit! Sperăm că ați pregătit patinele și hainele groase, căci se deschide patinoarul! Începând de sâmbătă, 27 noiembrie, sucevenii iubitori ai patinajului se vor putea distra pe gheață alături de cei dragi. În toată această perioadă de pauză, asupra clădirii administrative au fost aduse îmbunătățiri considerabile. Astfel că au fost reparați pereții, tavanele și acoperișul, au fost schimbate ușile și geamurile, precum și pardoseala, care a fost înlocuită cu un nou covor de cauciuc”, a anunțat Lucian Harșovschi. 

Prețul biletului rămâne același ca în anii trecuți, respectiv 9 lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi/studenți.

Programul este de marți până duminică, între 11.00 și 20.00.

Începând de sâmbăta, 27 noiembrie, sucevenii iubitori ai patinajului se vor putea distra pe gheață alături de cei dragi.

📌În toată această perioadă de pauză, asupra clădirii administrative au fost aduse îmbunătățiri considerabile. Astfel că au fost reparați pereții, tavanele și acoperișul, au fost schimbate ușile și geamurile, precum și pardoseala, care a fost înlocuită cu un nou covor de cauciuc.
📌Prețul biletului rămâne același ca în anii trecuți (9 lei pentru adulți, 5 lei elevi/studenți).
📌Programul este de marți până duminică, între 11:00 și 20:00!

Ne revedem pe gheață! ❄️⛸

 

Adauga comentariu