Patinoarul de la Carrefour a furat curent în tot acest sezon de iarnă după ce s-a conectat ilegal la contorul din parcarea complexului comerial

La data de 25 ianuarie 2021, la ora 12.30, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțat de către un specialist de inspecţie energetică din cadrul SC Delgazgrid SA, despre faptul că la panoul electric amplasat în parcarea Shopping City Suceava, care deserveşte cu energie electrică patinoarul, este o branşare ilegală la reţeaua electrică.

În urma verificărilor făcute de polițiști a rezultat că societatea IF Creţu Manole are amplasat în parcarea Shopping City Suceava un patinoar pentru agrement. Această societate în urma unui contract încheiat cu SC Delgazgrid SA beneficiază de energie electrică  necesară pentru a-şi desfăşura activitatea.

Astfel, la panoul electric din apropierea patinoarului, s-a constatat faptul că, a fost executat un branşament ilegal, de alimentare cu energie electrică, înaintea contor, cu ajutorul unui cablu trifazat, clandestin conectat cu cleme, iar în urma acestei interceptări ilegale, energia electrică consumată de către societatea IF Creţu Manole nu a fost contorizată şi nici facturată.

Prejudiciul creat va fi comunicat după evaluarea ce urmează a fi efectuată de către o comisie din cadrul societăţii SC Delgazgrid SA.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „furt” şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Sursa foto: www.orasulsuceava.ro

Adauga comentariu