Patroana Pensiunii Dana din Vatra Dornei, al cărei soț are coronavirus, s-a ales cu dosar penal după ce a pus mai presus banii decât sănătatea a 12 turiști. Femeia nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu

Ieri, reprezentanți ai Poliției, ai DSP Suceava și ai Jandarmeriei s-au dus la domiciliul unui bărbat din Vatra Dornei, confirmat cu coronavirus, care era autoizolat împreună cu familia sa.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că bărbatul și soacra sa, respectă măsurile de autoizolare impuse la data de 16 octombrie 2020 de către DSP Suceava, măsură care va expira în data de 29 octombrie 2020. Cei doi erau carantinați în camere separate, în imobilul în care își au domiciliul. Imobilul în care stau cei doi se afla în aceeași curte în care se află și o pensiune administrată de soția bărbatului.

De asemenea, măsura autoizolării o viza și pe femeia care administrează Pensiunea Dana, din Vatra Dornei, care trebuia să respecte regulile impuse față de ea, de către DSP la data de 16 octombrie 2020. Se pare că femeia nu a respectat nici regulile de distanțare socială și nici nu a stat în perimetrul în care trebuia să își execute autoizolarea, având în vedere că la data de 23 octombrie 2020 un număr de 12 turiști au fost cazați în clădirea aflată în curtea menționată ulterior.

Cei 12 turiști au fost identificați și urmează să se stabilească care dintre aceștia au intrat în contact direct cu femeia care nu a respectat regulile impuse de măsura autoizolării la domiciliu.

Femeia a fost amendată de DSP Suceava, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirii infracțiunii de ,,zădărnicirea combaterii bolilor”.

Adauga comentariu