Patroana pensiunii de la Sucevița diagnosticată cu coronavirus, transportată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, a murit

Patroana pensiunii de la Sucevița diagnosticată cu coronavirus, transportată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, a murit în această seară.

„Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava - secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Tot în seara aceasta a mai fost înregistrat decesul unui bărbat de 74 de ani, din județul Ialomița, internat la Spitalul Comănești din județul Bacău. Acesta din urmă este a 12 –a persoana infectată cu coronavirus care moare pe teritoriul țării noastre.

 

Adauga comentariu