Patronii a două restaurante din Câmpulung Moldovenesc au fost din nou amendați pentru că nu respectau măsurile pe timp de stare de alertă

Ieri, începând cu ora 18.00, polițiștii din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au desfășurat o acțiune de verificare pe raza orașului care se află în scenariul roșu. Oamenii legii au primit informații conform cărora mai multe restaurante din localitate ar fi deschise și și-ar servi clienții cu produse alimentare și cu băuturi, încălcând astfel măsurile instituite prin starea de alertă referitor la prevenirea răspândirii coronavirusului.

Polițiștii au verificat toți operatorii economici de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc care au ca obiect de activitate „desfășurarea de activități de preparare, comercializare și consum a produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice”. Cu această ocazie au fost identificate patru locații, din care două nu respectau măsurile instituite prin starea de alertă. Din acest motiv, oamenii legii au aplicat administratorilor restaurantelor câte o amendă în valoare de 2.000 de lei.

DSP Suceava a fost informată cu privire la aceste aspecte, având în vedere faptul că administratorii în cauză au mai fost sancționați contravențional anterior.

sursa foto: www.digi24.ro

 

Adauga comentariu