Patronul de la Spartan vrea să-i angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka, care au fost goniți de localnicii din Ditrău

Patronul de la Spartan a anunțat că vrea să îi angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka, care au fost goniți de localnicii din Ditrău.

Antreprenorul sucevean îl consideră „laș” pe patronul care a renunțat la angajații săi doar pentru că localnicii erau nemulțumiți. Mandachi, patronul de la Spartan, a spus că își asumă riscul de a-și pierde clienții sau să provoace răscoală.

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aș fi renunțat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laș, deși cine știe ce nebuni l-au presat... Știa cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluție, dar n-aș fi renuțat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe. I-a hăituit și pe angajați și pe patroni, până a rămas țărișoara golită.

Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!

Cât despre cei 300 de inși care țipă înverșunați... mă șochează, Doamne ferește, Doamne păzește, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abțin, deși nu cred...

P.S. O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu”, a spus Ștefan Mandachi pe pagina lui de Facebook.

sursa foto: Facebook/ Stefan Mandachi, ro.wikipedia.org, realitatea.net

Comentarii

Valentin

02.02.2020 08:56

Sper sa se tina de cuvant!
Asa ar trebui sa faca toti antreprenorii care se confrunta in ultima vreme cu pretentii exagerate la salarii si alte drepturi, in conditiile in care nivelul de pregatire, "cheful de munca", etc, sunt la pamant!
Iar in Covasna si Harghita cu atat mai mult, pentru ca pretentiile minoritarilor deja au trecut de limita bunului simt!
Daca in Romania ei ii asupresc pe romani, sa le aducem vietnamezi, chinezi, srilankezi si ce-o mai fi, sa se invete minte!!!

Adauga comentariu