Patronul unui magazin din Vicovu de Sus și-a omorât un client după ce i-a dat cu toporul în cap

Un scandal izbucnit joi la un magazin din comunitatea de romi din Plai Bahnă – Vicovu de Sus s-a terminat tragic, un bărbat fiind lovit cu toporul în cap și murind în ambulanța care îl transporta spre Spitalul municipal Rădăuți.

Din primele informații pe care le avem, Nicolae Farcaș, care are un magazin în comunitatea de romi de la Vicov, s-a luat la ceartă cu unul dintre clienți, Constantin Muțuliga. Inițial, la magazin a mers fiul lui Muțuliga, însă acesta nu a fost primit. Pe urmă, la magazin a venit tatăl iar spiritele au devenit extrem de încinse.

Vânzătorul și clientul s-au încăierat, iar patronul magazinului a pus mâna pe un topor. Constantin Muțuliga a fost lovit violent în cap și a căzut ca secerat.

Din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind declarat în ambulanţă. Incidentul a avut loc în jurul orei 15.30. La fața locului au ajuns polițiștii de la Vicovu de Sus, care au demarat primele cercetări ce urmează a fi preluate de judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Agresorul a fost ridicat imediat pentru audieri.

(victima-Constantin Muțuliga)

sursa material: monitorulsv.ro
 

Adauga comentariu