Patronului de la Spartan, Ștefan Mandachi, i-a sărit muștarul și și-a expus dorințele agresive și înjoristoare la adresa unui tânăr care nu crede în mărinimia sa

Săptămâna trecută, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi (patronul restaurantelor Spartan și a câtorva hoteluri) și-a ieșit din fire după ce și-a schimbat poza de profil de pe Facebook. În rubrica de comentarii acesta și-a expus o dorință jignitoare la adresa lui Dinu Șovea, unui tânăr care îi critică unele activități, dar care i-a sprijinit campania caritabilă „1CM de autostradă”. Dinu Șovea nu-i mai poate urmări postările lui Ștefan Mandachi pentru că a fost blocat de cel din urmă anul trecut.

Zilele trecute, un urmăritor de-al lui Mandachi l-a provocat pe afaceristul sucevean să îl deblocheze pe Șovea. Patronul de la Spartan a răspuns foarte repede într-un mod destul de caracteristic când a auzit de Dinu Șovea, pe care l-a jignit de mai multe ori în trecut.

Având în vedere ora târzie la care a publicat comentariul menționat, respectiv pe la ora 01.00, probabil afaceristul era puțin obosit și astfel și-a dat arama pe față cu prietenii săi de pe Facebook. După ceva timp, Ștefan Mandachi a șters respectivul comentariu. Poate i-a atras cineva atenția spunându-i că o astfel de escapadă îi va influența într-un mod negativ imaginea sau poate și-a dat seama singur.

Înainte ca dorința afaceristului să fie retrasă, în apărarea lui Ștefan Mandachi a venit Gianni Morandi care într-un comentariu l-a numit pe patronul de la Spartan „eroul Moldovei”.  

Gianni Morandi, cel care i-a luat apărarea lui Ștefan Mandachi nu este artistul italian cu peste 2,6 milioane de like-uri pe Facebook și cu aproape 3 milioane de urmăritori, ci un timișorean care se laudă că ar fi studiat Universitatea Politehnică Timișoara și ar fi învățat ceva la Facultatea de Drept „Vasile Goldiș” din Arad. Acest timișorean care s-a autointitulat „Gianni Morandi” este probabil nemulțumit de numele „Morariu” și prenumele „Gheorghe” și în același timp se crede italian.


Ștefan Mandachi a primit un răspuns din partea lui Dinu Șovea, în urma expunerii dorinței cunoscutului afacerist sucevean.

„Stefan Mandachi, un OM.

Nu e problema, eu iau orice e gratuit. Sa fie primit si... multumesc, Stefane”, a spus Dinu Șovea.

 

Comentarii

Alin

07.07.2020 09:48

Daca ma uit la Stefan Mandachi, il vad pe Stefan Mandachi. Daca ma uit la umbra lui... mi se pare ca vad famiglia Geoana.
Stefan n-ar avea curajul pe care il are, daca umbra n-ar fi muuult mai mare decat el.
Stefan a inceput sa se poarte ca un colaborator si e strident de vizibil acest lucru.
Parerea mea, de om simplu de la tzara.
Stefan spune multe, iar mai nou, curajul lui s-a transformat in tupeu. Aroganta si mandria, limbajul obscen, nu fac bine la stomacel.
Increngaturile sunt multe si gastile politico-economice tot asa.
Vom vedea in timp, daca se adevereste ce-am spus mai sus.
Intre timp, pana la Bucuresti si-napoi, tot pe E85 bara la bara si-n urmatorii 15 ani!

Adauga comentariu