Patru indivizi l-au tâlhărit pe un bărbat, care a câștigat 55.000 de lei din jocuri de noroc. Tâlharii au fost reținuți pentru 24 de ore

În seara de 12 - 13 aprilie 2022, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Ostra a anunțat Poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au furat suma de 55.000 de lei. 

Apelantul locuia singur într-o casă bătrânească din centrul comunei Ostra. Aceasta i-a fost pusă la dispoziție de Primăria Ostra din anul 2010 de când locuința sa a luat foc. Bărbatul este cunoscut ca fiind un împătimit al jocurilor de noroc. În ultima perioadă, bărbatul a câștigat la jocurile de noroc suma de 55.000 lei.

La un moment dat, în seara menționată, patru indivizi au intrat peste bărbat în casă și i-au furat suma de 55.000 de lei. Bărbatul ținea banii într-o borsetă, la brâu.

Bărbatul a spus că nu a fost agresat fizic.

Ieri, polițiștii au efectuat șase percheziții domiciliare la principalii suspecți. De la domiciliile acestora au fost ridicate mai multe bunuri și obiecte.

Octavian Andrei Bâlici și Dumitru Ionuț Pazar sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Adrian Sebastian Coclici și Cristian Filip Calancea sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de „complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”.

Tot ieri, cei patru indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia au fost depuși în arestul IPJ Suceava. Indivizii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Adauga comentariu