Patru tineri, care și-au umflat mușchii în zona localului „La Fierărie”, au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

Polițiștii suceveni anunță că au acționat cu fermitate și în cazul unei agresiuni de pe raza municipiului Suceava, fiind documentată și probată activitatea infracțională și dispunându-se reținerea a patru tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.   

În seara de 2 spre 3 august 2022, în jurul orei 02.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în zona localului „La Fierărie” din municipiul Suceava mai multe persoane au fost agresate fizic.

În seara cu pricina, trei tineri în vârstă de 20 de ani au fost bătuți de mai mulți indivizi în fața localului menționat. Două dintre victime au fost transportate la spital. Una dintre victime a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism orbital bilateral și plagă contuză buză inferioară, în timp ce a doua victimă a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și plagă contuză inferioară.

Polițiștii i-au identificat pe cei patru agresori, respectiv pe Paul Mihai Nan (18 ani), Iustin Bordei (19 ani), Antonio Adamovici (18 ani) și Ovidiu Lăpușneanu (18 ani). Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava, în vederea audierii.

Ulterior, cei patru agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Astăzi, cei patru au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea audierii și dispunerii măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii,  astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată”, a transmis IPJ Suceava.

Vă amintim faptul că, săptămâna trecută și fondatorii Școlii de Șmecheri de la Albina au fost plasați sub control judiciar pentru că l-au rupt cu bătaia pe un bărbat în centrul municipiului Suceava.

Adauga comentariu