Paznicul din Dolhasca, care a intrat cu calul în Profi, s-a ales cu dosar penal

Ieri, pentru a-și lămuri o curiozitate, Ioan G., angajat ca agent de securitate la un magazin Profi din orașul Dolhasca, a intrat cu căruța în magazin. Bărbatul a prins calul de căpăstru și l-a introdus în magazin, astfel a fost distrus un stâlp ornamental din partea stângă a intrării principale.

Motivul acestuia a fost acela de a-i testa pe polițiști. Bărbatul voia sa vadă dacă poliția va interveni de această dată la fața locului. Supărarea lui a plecat de la un incident produs marți seară, în timp ce era de serviciu. Bărbatul a apelat la poliție după ce mai mulți tineri au început să facă scandal în magazin. Polițiștii i-ar fi spus că trebuie să se descurce singur pentru că magazinul este proprietate privată. Răspunsul polițiștilor l-a scos din sărite pe bărbat.

Pe la 16.30, o patrulă de poliție, aflată în dreptul magazinului Profi, ar fi observat la intrarea principală în magazin faptul că mai multe persoane erau adunate și se uitau la un stâlp ornamental confecționat din tablă care era distrus.

Așadar, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a vedea ce se petrece. Astfel au aflat nazbâtia paznicului magazinului.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Adauga comentariu