Penala Elena Udrea, dom’ Profesor Vasile Dancu, Marcel Ciolacu, presedintele PSD si milionarul controversat Vasile Albulescu, sponsor al PNL, s-au distrat cu Vali Vijelie la aniversarea patronului echipei CFR Cluj

Cheful monstru a avut loc marti la Palatul Suter

Un chef de chef a avut loc saptamana aceasta la Palatul Suter, detinut de omul de afaceri Vasile Sebastian Albulescu. Prilejul? Aniversarea zilei de nastere a lui Nelutu “Tati” Varga, discretul om de afaceri clujean care detine clubul campion de fotbal CFR Cluj.

Varga este asociat cu Albulescu in firma Formin, fosta Întreprindere de Explorări din Caransebeş, înființată în 1952 și privatizată după Revoluție, cu activitate în investigarea geologică şi lucrări miniere.

Formin SA, detinuta de Albulescu si un proxy de-al lui Varga, tocmai ce a primit dreptul de a exploata namolul terapeutic din perimetrul lacului Techirghiol.

Potrivit unui studiu de fezabilitate realizat de firma Formin SA, în perimetrul de 800 de metri Techirghiol Est ar fi de exploatat, în cei 20 de ani de concesiune, 6.000 de metri cubi de nămol, cu o valoare de 2 milioane de euro. Potrivit legii minelor, redevența pentru nămolul terapeutic este de 5% din valoarea producției miniere. Adică, 100.000 de euro va primi statul de la Formin, dacă valoarea și cantitatea estimate de companie se adeveresc, se arata in materialul G4Media.

CITEȘTE MAI DEPARTE, PE strictsecret.ro, DESPRE ÎNCÂRLÂNDÂCURILE ȘI ÎMBÂRLIGĂTURILE TRANSPARTINIC-MAFIOTE DIN ROMÂNIA. DESPRE CUM SE PUPĂ EI PE GINGII ÎN TIMP CE NE MIMEAZĂ CĂ SUNT ÎN LUPTĂ ÎNTRE EI. DIN PĂCATE O FAC PE BANII PE CARE NI FURĂ, CU NERUȘINARE, DIN BUZUNARE!

Adauga comentariu