Percheziții făcute de polițiști la doi hoți din Vicovu de Sus care s-au obișnuit să spargă case și birouri prin oraș

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Vicovu de Sus împreună cu cei de la Secția nr.4 de Poliție Rurală Gălănești au desfășurat investigații împreună, stabilind că autorii furtului comis în perioada 12 – 15 aprilie 2019 din incinta imobilului aparținând lui George D. și a furtului comis în noaptea de 19 spre 20 iulie a.c. din incinta biroul profesional al firmei SC Vicov Fenster SRL Vicovu de Sus sunt Cătălin – Dumitru Buzincu (19 ani) și Ionuț – Alexandru Cornea (21 de ani), ambii din orașul Vicovu de Sus.

Astfel, la data de 13 august 2019, Judecătoria Rădăuți a emis două mandate în vederea efectuării a două percheziții la domiciliile celor doi.

În cursul zilei de ieri, Buzincu și Cornea au fost scoși din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din incinta Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava și duși la domiciliile lor, unde au fost făcute percheziții.

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate un televizor, două boxe audio, o stație audio, o bormașină, un flex, precum și alte bunuri care interesează cauza.

Buzincu a recunoscut comiterea celor două furturi. Acesta a spus că televizorul și alte bunuri găsite în urma percheziției domiciliare provin din comiterea furtului din casa lui George D..

După audiere, suspecții au fost escortați și introduși în CRAP din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Cercetările sunt continuate față de Buzincu și Cornea pentru săvârșirea a două infracțiuni de „furt calificat”, prejudiciul din dosar fiind estimat la 5.000 de lei.

Adauga comentariu